Aan het schuurtje
Rode biet
Knolselder 1 per volwassene (eerste verdeling)
Witloof wortels om in te zetten enkel voor wie ze besteld heeft.
Tunnel 1:
Tunnel 2 :
Buiten
Perceel 2:
Perceel 3:
Wortel
Wortelpeterselie/Pastinaak
Schorseneer steek met de lange spade opeenvolgend uit (laat hier geen oogstresten want die schieten terug)
Perceel 4:
Warmoes
Groenlof/Suikerbrood oogst opeenvolgend.
Roodlof oogst opeenvolgend.
Mix bladmosterd, raapsteeel, rucola, koriander, kervel
Achteraan het bed van de geoogste sla staat andijvie
Perceel 6:
koolrabi
Spinazie pluk de grootste bladeren.
Witte najaars radijs, roze lange najaars radijs, daikon, rammenas. Het oogsten doen we opeenvolgend zo blijven ze gespaard van de koolvlieg (dek toe met net)
Aardpeer
Winter perceel
Rode kool 2 per volwassene (licht vorstgoevoelig)
Witte kool 2 per volwassene (licht vorstgevoelig)
Boerenkool pluk de onderste bladeren tot het midden van de plant. (niet vorstgevoelig)
Prei steek uit bij de vlag 2 per volwassen aandeel per week.